6. Športne igre zaposlenih 2020

Prijave za 6. Športne igre zaposlenih 2020, ki bodo 05. septembra potekale v Ljubljani so odprte. Tako kot že pretekla leta, bomo tudi letos na Športni zvezi Ljubljane v sodelovanju z Olimpijskem komitejem Slovenije-Združenje športnih zvez organizirali že 6. Športne igre zaposlenih zapored. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti in druženju, hkrati pa se razvija tudi pomembna vez med gospodarstvom in športom.  Projekt poteka po celi Sloveniji, v Ljubljani se bodo igre odvijale prvo soboto v septembru. Prizorišče iger bo na Vodovodni cesti 25 v Športnem centru Triglav, kjer bo potekala otvoritev, turnir v malem nogometu, zaključek iger in na koncu druženje. Dogodek bo potekal v sklopu Teden športa, ki ga prav tako organizira Športna zveza Ljubljane. Ljubljanske igre so razpisane v petih disciplinah in sicer v malem nogometu, košarki 3 na 3, odbojki, šahu, letošnja novost pa je tekmovanje v kegljanje. Kot že v navadi tudi letos prijavnine ne bo.

V prilogi objavljamo razpis, program, prijavnice za posamezne športne panoge in predstavitveni bilten ljubljanskih Športnih iger zaposlenih 2019.

V kolikor ste interesenti se lahko prijavite oziroma nas za dodatne informacije kontaktirajte po telefonu 041 726 872, prijavnico pa lahko pošljete po elektronski bostjan.pungrcar@szlj.si, info@szlj.si .