Športni center Triglav je odprl tudi dvorano

Vlada RS je 13. maja izdala novelo Odloka o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti, ki prinaša sproščanje ukrepov na področju športa. Eden od ukrepov, ki se je sprostili je tudi odpiranje notranjih športnih objektov/dvoran za izvajanje športno rekreativnih dejavnosti na področju moštvenega športa. Na podlagi odloka Vlade RS bo tako od sobote, 23.05.2020 naprej dvorana Športni center Triglav ponovno na voljo za športno rekreativno dejavnost na področju moštvenega športa. Opomniti je potrebno, da za rekreativce oziroma uporabnike dvorane še vedno veljajo priporočila, ki jih je izdal NIJZ , upoštevati pa bodo morali tudi navodila oziroma protokol, ki bo veljal za rekreativce in druge uporabnike dvorane Športni center Triglav. Garderobe in tušev se do nadaljnjega še vedno ne sme uporabljati, preoblačenje in preobuvanje bo tako možno na tribunah z upoštevanjem medsebojne distance.

Od ponedeljka, 18.05.2020 pa vas lahko ponovno postrežejo tudi v lokalu Športnega centra Triglav. Za goste na gostinskem vrtu in v lokalu prav tako še vedno veljajo priporočila, ki jih je izdal NIJZ.

V priponki si lahko preberete še navodila/protokol za izvajanje rekreativne vadbe, ki velja za dvorano Športni center Triglav.

Povezava s priporočili NIJZ:

https://nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/uporaba_sportno_rekrativnih_povrsin_za_splet.pdf

Priporočila NIJZ za registrirane športnike, ki v določenih alinejah veljajo tudi za rekreativne moštvene športe v notranjih športnih objektih/dvoranah:

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_za_registrirane_sportnike.pdf