Človek, razgibaj se!

Namizna igra Človek, razgibaj se! je nekoliko drugačna od vaj, ki jih lahko najdete na spletu. Je družabna igra z navodili za vadbo. Z njo želimo spodbuditi druženje doma, ob igri, ki smo jih igrali včasih, ko še nismo imeli računalnikov in spleta. Morda jo izkoristite tudi v vrtcih, šolah in med počitnicami s prijatelji oz. takrat, ko bo družnje spet nekaj vsakdanjega. Poleg tega pa vas preko igre popeljemo tudi po ljubljanskih trim otokih in napravah za ulično vadbo, ki so postavljene po celotni Ljubljani. Za katere upamo, da jih bomo lahko kmalu spet uporabljali tudi v živo!

Vaje v igri so preproste za izvedbo, zanje ne potrebujete nobenega posebnega pripomočka. Smo se pa vseeno potrudili in vam pripravili tudi video prikaz posamezne vaje. No, pravzaprav so se potrudili športniki in športni strokovnjaki iz ljubljanskih klubov, društev in zavodov. Pisana druščina se jih je nabrala, od tistih, ki so šele na začetku športne poti, do vrhunskih športnic in športnikov, ki se lahko pohvalijo z evropskimi in svetovnimi naslovi v svojih kategorijah, od specialnega telovaja, ki se je posebej potrudil, do rekreativcev vseh generacij.

Igrico za tisk in s prikazom vaj dobite na www.razgibajmoljubljano.si, posamezne video posnetke vaj pa dobite na Youtube kanalu Razgibajmo Ljubljano.