Ugoden najem dvorane Športni center Triglav

Športna zveza Ljubljane nudi svojim članicam in članom poleg ostalih ugodnosti, tudi ugoden najem dvorane Športni center Triglav. Društva in klubi lahko med vikendi v prostih terminih izvedejo tekmovanja v svoji športni panogi. Za izvedbo tekmovanj je v dvorani na voljo športno igrišče v velikosti 42 x 22 metrov (malo nogometno/rokometno igrišče), ki je ograjeno z ogrado. Dvorana za izvedbo tekmovanj nudi tudi štiri garderobe za tekmovalce, garderobo za sodnike, centralno dvoransko ozvočenje z dvema prenosnima mikrofonoma, tribuni s skupno 524 sedeži, na uporabo pa je na voljo tudi športni semafor.

V dvorani so za izvedbo tekmovanj na uporabo tudi različni športni rekviziti. Poleg dveh statičnih golov (3 x 2 metra) so na voljo še štirje mali goli, štirje statični košarkarski koši (2 x 2 koša, po širini igrišča), štiri premična stojala za odbojko, nastavljiva po višini (2 odbojkarska igrišča), šest namizno teniških miz, šest stojal za badminton (3 badminton igrišča), dvajset šolskih blazin, švedska skrinja in štiri telovadne švedske klopi. V dvorano je omogočen tudi vnos lastnih športnih.

Poleg najema lahko v Športnem centru Triglav za svoja tekmovanja dobite tudi pokale in medalje katere vam tudi vgravirajo. Organizator tekmovanja lahko koristi tudi sejno sobo oziroma prostor na galeriji. Prostor je primeren za VIP goste, tiskovne konference, sodniške ali trenerske sestanke, …

V sklopu Športnega centra Triglav obratuje tudi gostinski lokal z letnim vrtom, kjer se lahko družite po zaključku tekmovanja.

Društva in klubi imajo v okviru članstva pri Športni zvezi Ljubljane pri najemu dvorane za izvedbo svojih tekmovanj 50% popust, pri nakupu pokalov in medalj pa 30% popust.

Informacije o najemu dvorane lahko dobite med delavnikom od 09.00 in 15.00 ure po telefonu 041 726 872 ali 01/566 12 42, sama rezervacija dvorane pa poteka preko maila:  info@szlj.si in bostjan.pungrcar@siol.net.

Dvorano Športni center Triglav, ponudbo pokalov in medalj ter ostalo ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi https://www.sctriglav.si/ .