Športna pomlad 2020 – dogodek smo prestavili na maj

Letošnja zima nam ni bila vremensko naklonjena, zato še nismo imeli možnosti, da predstavimo programe in dejavnosti društev v centru Ljubljane, kot je v naši navadi. Računamo, da bo pomlad prijaznejša, zato  smo se odločili, da letošnjo Športno pomlad zopet izvedemo v centru. 

Rdeča nit letošnje Športne pomladi bosta svetovni dan namiznega tenisa in vadbe na Otokih športa v Ljubljani

Tokrat vabimo vsa društva, ki bi lahko pripravila animacijo, ki simulira vadbo na otokih športa, da se nam pridružijo na skupni animaciji, ki jo bomo pripravili na Prešernovem trgu. Na dogodek ste vabljena tudi tista društva, ki imate pomladanski program (teki, kolesarstvo, pohodništvo, …) in tisti, ki organizirate poletni počitniški program.

Na dogodek bomo povabili tudi osnovne šole. 

Informacije in prijavnica: 

Dogodek: ŠPORTNA POMLAD

Dan: ponedeljek, 6. april 2020

Ura: 10h do 14h 

Lokacija: Prešernov trg

Predstavitve vadb in svetovanja na Otokih športa bomo izvedli tudi v soboto, 11. aprila, od 10h do 13h, na nekaterih trim otokih in/ali napravah za ulično vadbo. Tiste, ki bi sodelovali na tem delu Športne pomladi prosimo, da nam to sporočite.

Rok prijave: 21. marec 2020

Spletna prijavnica

Prijavljena društva bomo po koncu prijav kontaktirali in poslali podrobne informacije o dogodku, za dodatne informacije pa pišite na razgibajmo.ljubljano@gmail.com

Dogodek bo za obiskovalce brezplačen, prav tako pa je udelžeba za društva, ki so člani ene od zvez športnih društev iz Ljubljane, brezplačen.

Program sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport.