Športne zime v Ljubljani ne bo!

Žal nam sta nam dež in previsoke temperature odplaknile Športno zimo v Ljubljani, ki bi jo v četrtek, 30. januarja morali izvesti v Stanežičah. Če bo to zimo še priložnost, z izvedbo ponovno poskusimo.

Kar nam zaradi pomanjkanja snega ni uspelo izvesti v središču mesta, bomo izpeljali na smučarskotekaškem poligonu v Stanežičah v četrtke, 30. januarja.

Mestna občina Ljubljana, Timing Ljubljana in Razgibajmo Ljubljano vabimo na celodnevni dogodek na gunceljskem Ovalu in golf igrišču ob Stanežičah. Začetek bo ob 10. uri s prvenstvom osnovnih in srednjih šol v teku na smučeh ter biatlonu (Timing Ljubljana, in SK Brdo), alpskim smučarskim poligonom SK Snežinka za predšolske otroke, popoldanski spored pa bodo napolnili SD Krplje s predstavitvijo teka na smučeh za odrasle, od 17. ure pa bo potekalo rekreativno druženje v zimskem SKImaratonu – polurnim tekom na smučeh s štetjem krogov oziroma pretečene razdalje (Timing Ljubljana).

Obvezne prijave do 28. januarja. Prijavnine za šolsko tekmovanje ne bo, za rekreativce bo po 5 evrov.

Podroben razpis je objavljen na www.timingljubljana.si.

Izvajalci: Timing Ljubljana, Smučarski klub Brdo, Smučarski klub Krplje, Smučarski klub Snežinka, konzorcij Razgibajmo Ljubljano (Športna zveza Ljubljane, Zveza športnih društev Krim, Zveza športnih društev Slovan)

Dogodek sofinancirajo: Javni zavod Šport Ljubljana, Mestna občina Ljubljana, Fundacija za šport, Timing Ljubljana