Svetovni dan snega v Ljubljani – odpovedano!

Če nam bodo zgoraj v prihodnjih treh tednih dovolj naklonjeni z nizkimi temperaturami, bomo Ljubljančanke in Ljubljančane po smučarsko spet razgibavali v torek, 14. januarja. Tokrat na Kongresnem trgu.

Razgibajmo Ljubljano in Smučarska zveza Slovenije pripravljata celodnevni spored, v katerem se bodo dopoldne na snegu in ob različnih zimskošportnih dejavnostih zabavali in učili učenci ljubljanskih šol, popoldne in zvečer pa bodo na račun prišli gledalci, ki si bodo ogledali zanimivo tekmovanje v smučarskem tekaškem sprintu.

Takole smo na Stritarjevi ulici ropotali januarja 2019.

Za zdaj k sodelovanju vabimo predvsem klube in društva, ki imajo kaj pokazati in ponuditi otrokom prve triade na Miniolimpijadi. Znano je, da se bodo šolarji preizkusili v teku na smučeh, na alpskem poligonu, v biatlonu, deskanju na snegu, curlingu, hokeju, spuščali pa se bodo po Mini Planici… A prostora je za ideje in njihovo izvedbo na Kongresnem trgu in v parku Zvezda več kot dovolj, zato nas z idejami in predlogi, do 31. decembra razveselite po e-pošti razgibajmo.ljubljano@gmail.com.

Organizatorja: Razgibajmo Ljubljano in Smučarska zveza Slovenije

Sofinancerji: Mestna občina Ljubljana, Fundacija za šport, Smučarska zveza Slovenije, Zavod za šport Slovenije Planica