Zaključna prireditev kolesarskih spodbud

Kolesarska sezona se je za večino že zaključila, vztrajajo le še najbolj vztrajni in tisti z dobro opremo. Kolesarsko društvo LPP jo bo zaključilo na že tradicionalen način, to je s srečanjem in podelitvijo nagrad tistim, ki ste zbrali največ žigov na vsaki izmed štirih kolesarskih akcij. Še več: med vsemi, ki ste oddali vsaj en izpolnjen kartonček in boste prišli na dogodek, bodo izžrebali čudovito nagrado: poldelili bodo kolo Specialized Rockhopper Sport 29 – 19. Nagrade bo podeljeval nekdanji smučarski skakalec, danes pa zagret rekreativni kolesar Robi Kranjec.

Zaključna prireditev bo v sredo, 27. novembra, ob 17. uri, na LPP d.o.o, v sejni sobi, stavba – Tehnični pregledi (vhod z ulice – Cesta Ljubljanske brigade).

Za najbolj vztrajne so pripravili kolajne, vsi sodelujoči prejmejo spominske medalje, vključeni pa boste tudi v žreb praktičnih nagrad (v boben za žrebanje glavne nagrade bodo od vseh štirih akcij dodali samo po en kartonček na udeleženca, tako bodo vsi udeleženci imeli enake možnosti za žreb glavne nagrade).

Priznanja bodo podelili tudi najštevilčnejši družini in družini z največ izpolnjenimi nalogami.

Akcije, ki jih izvaja Kolesarsko društvo LPP, sodijo v program Razgibajmo Ljubljano, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana.