Sejem Tečem

Ob sejmu Narava zdravje, na Gospodarskem razstavišču poteka tudi sejem Volkswagen 24. Ljubljanskega maratona. Odprt je do nedelje, 27. oktobra, namenjen pa vsem tekačem in njihovim družinam, športnikom, navijačem ter radovednim mimoidočim.

Vstop za obiskovalce je prost.

Sprehodite se med ponudniki različnih športnih blagovnih znamk, ponudniki prehranskih dopolnil ter ostalimi razstavljavci, ki želijo s svojimi izdelki nagovoriti najaktivnejšo skupino udeležencev. Obiskovalcem je na voljo ekipa strokovnjakov, ki brezplačno svetetuje glede pravilne tekaške vadbe, preprečevanja in zdravljenja tekaških poškodb, vadbe teka ob kroničnih boleznih, pravilnega pitja tekočin pred, med in po vadbi, športne prehrane, načrtovanja tekaškega treninga in drugih aktualnih zadev, vezanih na tekaško vadbo in tekmovanje.

Na sejmu poteka tudi prevzem štartnih številk, v soboto pozno popoldne pa bodo pripravili Testeninko »Barilla, dober tek«, otvoritev maratona s predstavitvijo elitnih tekačev in nagovorom župana ter spremljevalni program.

S startno številko za nastop na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu brezplačno obiščete tudi sejem Narava-zdravje.