2. Oskarjev pohod

Šolski sklad OŠ Oskarja Kovačiča je zelo aktiven. Stalno se trudi, da bi z novimi akcijami pridobil dodatna sredstva, s katerimi bi lažje izpolnjeval njegove prednostne naloge (zviševanju standarda pouka, pomoč pri izobraževanju in vključevanju učencev s slabim materialnim statusom, dodatno izobraževanje nadarjenih učencev, promocija šole).

Zato vas že sedaj vabijo na 2. Oskarjev pohod, ki bo v soboto, 21. 9. 2019.

Vabijo vse starše, babice, dedke, prijatelje, krajane in občane Ljubljane, da se jim pridružite. Pričakujejo vas od 8.00 ure naprej na Dolenjski cesti 20.

Krožna pot vas bo vodila mimo observatorija, po Italijanki mimo počivališča nad gostilno Jesih do križišča poti iz Štepanskega naselja. Tam se obrnemo nazaj, gremo mimo kolesarskega parka do najvišjega vrha Mazovnik, nadaljujemo mimo počivališča na Črni hrib in se spustimo po poti do nogometnega igrišča, prečkamo Dolenjsko cesto in nadaljujemo pot po pločniku do Dolenjska cesta 20. Pot je dolga 10.64 km. Na šestih kontrolnih točkah boste dobili žig na svoj kartonček, ki ga dobite na štartu. Ob prihodu na cilj vas bo pričakala dobra glasba in mogoče še kaj.

Pohod je postal tradicionalen in se izvaja v tednu ČS Rudnik. Pohod ima tudi dobrodelno noto, zato bodo veseli vsakega prostovoljnega prispevka.

Vljudno vabljeni!

2.OSKARJEV POHOD – september 2019