BREZPLAČNA objava podatkov o vadbeni ponudbi

Konzorcij Razgibajmo Ljubljano, klubom, društvom, zavodom, podjetjem, espejem… ponuja različne možnosti promocije njihovih programov. Med drugim tudi v Glasilu Ljubljana, ki bo v septembrski izdaji spet omogočilo brezplačno objavo v sezoni 2019/20 aktualnih gibalnih, rekreativnih in športnih vadb. Z vpisom bodo podatki dostopni tudi na dobro obiskanih portalih www.rekreacija.si, www.rtvslo.si/rekreacija in www.infosport.si).

Podatke lahko vpišete samostojno, s pomočjo spletne aplikacije Rekreacija.si ali nam podatke posredujete v pisni obliki (letak, brošura, razpis, dopis…), preko e-pošte, navadne pošte ali osebno.

Rok za vpis je 20. junij 2019. Zamudniki bodo z objavo morali počakati do prihodnjič, kar bo predvidoma čez eno leto.

Preverite že morebitne vpisane podatke, jih popravite, dopolnite ali objavite nove. Vpišite podatke od 1. septembra 2019 naprej, upoštevajte pa programe za vse starostne skupine in sposobnosti, preventivne in terapevtske, tudi za osebe s posebnimi potrebami in za vse cenovne razrede…

Za objavo so potrebni vsaj naslednji podatki: naziv organizatorja (pravne osebe), športna panoga, naziv vadbe, vadbena sezona, kraj vadbe, objekt izvajanja programa in naslov objekta, ciljna skupina (lahko jih je več) ter kontakti za informacije o programu (spletna stran vadbe, e-pošta vadbe, telefon, FB vadbe). Še enkrat: dnevi in ure vadbe (urniki) niso pomembni!

Ne zamudite priložnosti!

Informacije in pojasnila:

telefon 041 537 097 (Žiga Černe)

e-pošta info@rekreacija.si

spletni strani www.rekreacija.si, www.razgibajmoljubljano.si

družabni omrežji: www.facebook.com/rekreacija, www.facebook.com/razgibajmoljubljano

naslov aplikacije za vnos podatkov: www.rekreacija.si/cms.php

naslov obrazca za urejanje dostopa do aplikacije: www.rekreacija.si/nov_uporabnik

naslov aplikacija za pozabljeno geslo: www.rekreacija.si/pozabljeno_geslo