Ljubljanska kegljaška rekreativna liga

Nosilec programa ljubljanskih rekreativnih, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana je tudi v sezoni 2019/2020 Športna zveza Ljubljane katera pri izvedbi posameznih tekmovanj sodeluje s svojimi člani.

Tudi letos bodo ponovno pod vodstvom Kegljaškega kluba Gobar s tekmovanjem pričeli kegljači. KK Gobar  Prvenstvo Ljubljane v kegljanju organizira v dveh delih, spomladanski in jesenski del. Tekmovanje je razpisano za moške in ženske ekipe ter posameznike-ce. Moška ekipa šteje šest članov, ženska pa štiri tekmovalke. Ekipa je lahko tudi mešana, vendar tekmuje v moški konkurenci. Razpis objavljamo v nadaljevanju RAZPIS PRVENSTVA LJUBLJANE za M in Ž v kegljanju 2019

Poleg ljubljanskega prvenstva v kegljanju, se bodo v mesecu maju pričela še druga tekmovanja na področju rekreativni lig in sicer bo na Kodeljevem potekalo tekmovanje v tenisu, prav tako bo na Kodeljevem potekal del Letne rekreacijske lige v malem nogometu, drugi del pa v bežigrajski jami na Vodovodni  cesti 25. Pričela pa se bodo tudi tekmovanja v Ulični košarki 3 na 3, Letna rekreacijska liga v košarki 2019. O razpisih, rezultatih in ostalih novicah na področju ljubljanskih rekreativnih lig vas bomo sproti obveščali  preko našega elektronskega časopisa Športni utrinki.