Razpis za sodelovanje na Športnem poletju

Športna pomlad že teče, hodi, kolesari in še kaj, celoten spisek ponudbe pa dobite v enem izmed obeh ljubljanskih TIC-ov obliki zloženke. Mi pa se medtem že pripravljamo na aktivnosti, ki jih bomo Ljubljančanom ponudili ob koncu maja in začetku junija. Za začetek se obračamo na društva, zavode, četrtne skupnosti in druge, ki ste pripravljeni sodelovati v spet bogato načrtovanem sporedu, ki je seveda namenjeno predstavitvi športne, rekreativne in gibalne poletne ponudbe v mestu in drugih vsebin, ki so povezane z zdravim načinom življenja.

Program:

ŠPORTNO POLETJE 2019 – športna tržnica in veliki kanuji, četrtek, 23. maj 2019, od 15h do 19h, Breg – predstavitev programov na stojnicah (Športna tržnica), s poudarkom na aktivnih in privlačnih predstavitvah za obiskovalce, nastopi, indr.. Za tiste, ki ste že naši stalni sodelujoči pa na kratko: tudi letos enako, kot pretekla leta. Tekmovanje v velikih kanujih za četrtne skupnosti na Ljubljanici ob Bregu, med Šentjakobskim in Čevljarskim mostom, vstop na Bregu, proga za veslanje v dolžini 200 m, cilj pod Čevljarskim mostom.

IGRAJ SE Z MANO – od srede, 29. maja do sobote, 1. junja 2019, Kongresni trg – sodelovanje na mednarodnem festivalu za otroke s posebnimi potrebami, način sodelovanja društev: od srede do petka, od 9 do 12h bi naš razstavni prostor prevzelo eno društvo (lahko tudi več) in pripravilo lasten program, v soboto bi prpravili manjšo “mini olimpijado”. Več na www.igrajsezmano.eu.

JADRALNA REGATA – nedelja, 9. junij 2019, od 9h do 18h, od Špice do Hradeckega mostu – jadralna regata dvojic razreda optimist za pokal jubljanskega zmaja: vabljeni k ogledu.

Podrobnosti in prijavnico dobite na www.razgibajmoljubljano.si.

 

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.