Finale Ludus Beach Lige

Finale lige se bliža, zato lepo vabljeni, da pridružite k ogledu v Športnem parku Ludus Črnuče.

Na finalnem dogodku si oglejte zadnji krog v ženski konkurenci, kateri se začne ob 10.00, zadnja tekma pa je na sporedu ob 12.40. Nato pride na vrsto 6 najboljših moških ekip. Ekipi ADDICT in RELAX, sta si mesto v polfinalu že zagotovili, Orešar/Babnik bosta za vstopnico igrala proti ekipi oKtopus, ekipa RIO pa proti ekipi Bossamarin. Obe tekmi bosta na sporedu ob 13.30.

Ob 14.30 je na sporedu polfinale, ob 16.00 tekma za 3. mesto in ob 17.00 finale! Ob 18.30 bo sledila podelitev, zahvala vodstva pokroviteljem in igralcem, intervju najboljše moške in ženske ekipe, ter pogostitev za pokrovitelje in vse udeležence lige!

Na jedilniku bo mešano meso na žaru, kroketi, pohani piščančki in zelenjava, več vrst krompirja, riž, solata, dukat fit izdelki in še marsikaj. Za nami bo tako prva sezona Ludus Beach Lige in resnično si jo želimo zaključiti z vsemi, ki ste v njej sodelovali!

Več o ligi, zahvale boste slišali in videli na finalu, v nedeljo, 7.4.2019! Finalni turnir bo prav tako prenašan v živo, povezava pa bo objavljena na FB strani na dan dogodka. Za vse obiskovalce imajo praktičen spominček/zahvalo Ludus Beach Lige. Zaradi rezervacije sedežev, vas prosijo za potrditev obiska in število.

Zaključimo prvo sezono skupaj v dobri družbi, hrani in zabavi!

Lep pozdrav, Vodstvo Lige