Brezplačna šola športnega plezanja

Če ste že v mladosti radi plezali po drevesih, zidovih in skalah je športno plezanje verjetno prava dejavnost za zapolnitev vašega prostega časa. Zakaj ravno športno plezanje? Ker je zabavno, primerno za vsakogar ne glede na starost in spol, omogoča napredovanje, spoznavanje novih krajev, sklepanje tesnih prijateljstev, dobro pa je za vaše telo.

S pomočjo sofinanciranja Mestne občine Ljubljana, bomo letos izvedli osem brezplačnih 30-urnih športno-plezalnih tečajev. Nekateri se začenjajo v naslednjih dneh:

  • Planinsko društvo Rašica s tečajem začenja 6. aprila, ob 18h v telovadnici na Osnovni šoli Šentvid. Tečaj bo potekal ob sobotah ob 18h in po 16.uri med tednom. Preberite oglas za tečaj – pomlad 2019.
  • Športno društvo Supersnurf je s prvim tečajem začel že marca, z drugim pa 8. aprila. Vadijo ob ponedeljkih od 18h na umetni steni Plezalnega centra Ljubljana, ob sobotah pa od 9h v zunanjem plezališču. Preverite, če se jim še lahko pridružite. Preberite program Frika.
  • Športno plezalni klub Andreja Kokalja je s spomladanskim terminom tečaja začel 1. aprila, udeleženci pa vadijo od 18h v telovadnici Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu. Tečaj poteka vsak ponedeljek po 3 ure. Tudi v tem primeru preverite zasedenost skupine. Vse je razloženo v razpisu.

Tečaji so del programa Razgibajmo Ljubljano, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana.