6. mednarodni nogometni turnir v Zmajevo gnezdo

Prihajajoči vikend bo na Vodovodni cesti 25 znani kot »Bežigrajska jama« potekal že 6. Mednarodni nogometni turnir v Zmajevo gnezdu, ki ga organizira Klub malega nogometa Olimpija Ljubljana.

Nogometni turnir Zmajevo gnezdo 2019 na katerem sodelujejo mlajše nogometne selekcije  od U7 do U13 je vsako leto bolje obiskan tako s strani ekip kot s strani obiskovalcev in navijačev. Udeležba letošnjega turnirja bo izredno velika  saj bo sodelovalo okoli 175 domačih in tujih ekip sodelovalo bo preko 2100 mladih nogometašev, nogometaše bo spremljalo preko 500 trenerjev in ostalih športnih funkcionarjev, pričakuje pa se tudi preko 4000 gledalcev, navijačev in simpatizerjev.

Poleg tekem in druženja je turnir tudi priložnost, da nogometni klubi predstavijo svojo nogometno šolo in predstavijo svoje delo z mlajšimi generacijami. Razpored tekem si lahko ogledate na naslednji spletni strani http://www.zmajevognezdo.si/sl

Poleg lepih nogometnih predstav bo turnir spremljal tudi zanimiv spremljevalni program, zato ste vsi nogometni privrženci vabljeni ta vikend v bežigrajsko Jamo.