Zimske športne počitnice

Po dolgem sedenju v šolskih klopeh in ob napenjanju malih sivih celic, bodo lahko otroci ob koncu februarja sprostili svoje možgančke in (upajmo) aktivno preživeli zimske počitnice.

V Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju, med 25. februarjem in 1. marcem, pripravljajo aktivne zimske počitnice za otroke med 6. in 14. letom. V zimski počitniški plezalni šoli se bodo otroci učili plezalnih veščin in vrvne tehnike. Dan traja od 7.30 do 16.30, pripravljajo pa tudi samo dopoldanske plezalne aktivnosti, ki potekajo do 13. ure.

Podrobnosti objavljajo na plezalnicenter.si.

 

V Športnem društvu GIB se bodo imeli priložnost spoznavati z različnimi športnimi panogami, se družiti z vrstniki in sklepati nove prijateljske vezi. Pester tedenski počitniški program bo še bolj zabaven s trampolin parkom SUPER JUMP GIB, saj ga bodo lahko otroci obiskali vsak dan in se naskakali do sreče. Poleg trampolin parka, bo po aktivnem jutranjem varstvu, ki se bo za tiste najbolj zgodnje začelo že ob 7.30 uri, na programu še delavnica skupinskih iger (tekalne igre, elementarne igre, štafete in mini tekmovanja, pa koordinacijske naloge in poligoni). Po kosilu bo vsakodnevna delavnica iz različnih športnih panog – judo, borilne igre, igre z žogo, akrobatika, gimnastika in še kaj. V zimskih počitnicah se bomo odpravili tudi na sankanje v Tivoli, na programu pa bodo tudi nekatere druge aktivnosti, ki bodo otrokom prinesle še več zabave (plezanje, zimski fartlek na Rožniku, …). Otroci bodo lahko starše po popoldanski malici počakali v aktivnem varstvu do 16.30 ure.

Podroben program najdete na gib-sport.com.

 

Zavod Šport Ljubljana vabi na počitniško drsanje v Hali Tivoli in v Dvorani Zalog. Med 25.2. in 1.3. so dodali še več terminov za rekreativno drsanje, vstopnica za otroke do 15. leta pa bo le en evro.

Več o urnikih v obeh dvoranah objavljajo na plakatu in na www.sport-ljubljana.si.

 

Smučarsko društvo Novinar pripravlja prevozne smučarske počitnice na slovenska smučišča:

Razpis in pogoji so objavljeni na www.novinar-drustvo.si.

 

Aqua šola smučanja in deskanja vabi na igrivo zimsko dogodivščino na Kope ter smučišče Cerkno. Tečaj smučanja in deskanja za otroke od letnika 2003 do 2012 bodo izvedli na Koroškem, tečaj smučanja za mladostnike letnika 2001-2004 pa na meji med Primorsko in Gorenjsko.

Podrobnosti obeh dobite na www.sola-smucanja.si.

 

Društva, klubi in ostali ponudniki počitnic: pošljite nam svojo ponudbo za brezplačno objavo!