Veleslaloma rekreativcev in cicibančkov

Ljubljansko prvenstvo rekreativcev

Za program Razgibajmo Ljubljano že načrtujemo pomladne aktivnosti (Športna pomlad se začne 21. marca!), še prej pa moramo zaključiti z zimskimi. Morda bosta zadnji dve izvedbi v obliki veleslalomskih tekmovanj za vse kategorije. 2. in 3. marca ju na smučišču Brsnina pripravlja Timing Ljubljana. V soboto bodo izvedli tekmovanje rekreativcev. Prvi start bo ob 10. uri, dolžina proge 700 m, višinska razlika 170 m, postavljenih pa bo 21 vratc. Rok prijave je četrtek 28. februar, podroben razpis pa dobite na timingljubljana.si.

44. Cicibančkov veleslalom

V nedeljo bosta druženje in veleslalom namenjena cicibančkom in (lahko tudi) njihovim staršem ali skrbnikom. Za zabavo ali zares boste vijugali med dvajsetimi modrimi in rdečimi vratci, ki bodo imela bolj vlogo spremembe smeri. Proga ne bo postavljena zahtevno, tako bo vožnja med količki za male cicibane pravi užitek, merjenje časa pa izziv, čeprav sta osnovna namena dogodka druženje in zabava.

Prijave sprejemajo do četrtka, 28. februarja 2019 do 13h na www.timingljubljana.si, prej pa si preberite razpisne pogoje.