Seminar: Dobro upravljanje v športu – Erasmus+

Hokejska Zveza Slovenije, Ekonomska Fakulteta in Fakulteta za šport, Univerze v Ljubljani, ter ostali projektni partnerji vas vabijo na poseben dogodek – Seminar: Dobro upravljanje v športu, ki bo v okviru Erasmus+ projekta >>HPP – Hockey Partnership for Progress<< potekal v petek, 15. februarja 2019, na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani (modra dvorana). 

Na dogodku bodo predstavljeni Principi Dobrega upravljana v športu in kako vplivajo na razvoj športnih organizacij na različnih nivojih športnega ekosistema (prof. dr. Tomaž Čater), Etika v športu in Športnem Managementu (prof. dr. Matej Tušak) in Ključni izzivi in veriga posledic v hokeju na ledu (Rok Snoj, mag. posl. ved). Dogodek ni vezan na specifično športno panogo, saj se tema upravljanja v športu dotika upravljanja športnih organizacij od klubskega do nacionalnega nivoja.

Na dogodek vabimo vse predstavnike športnih zvez, klubov in društev, predstavnike državnih institucij vezanih na šport, medijev, ter vse preostale posameznike in posameznice iz sveta športa, ki so vključeni v upravljanje športnih organizacij, ne glede na raven delovanja. 

KDAJ:  petek, 15.2.2019 med 14.30 in 18.30 uro

KJE: Ekonomska Fakulteta  (modra dvorana)

Več o podrobnem programu dogodka si lahko preberete v priloženem vabilu oziroma ogledate na tej povezavi: seminar

Seminar je za vse udeležence brezplačen. Prijava je potrebna preko spletnega obrazca za prijave.