Zasnežena Športna zima v Ljubljani

Konzorcij zvez Razgibajmo Ljubljano je s Smučarsko zvezo Slovenije ter Zavodom za šport Slovenije Planica, ob pomoči Mestne občine Ljubljana ter Fundacije za šport Slovenije, že peto leto zapored predstavil ljubljansko zimsko športno ponudbo. Tokrat smo poudarek dali predvsem teku na smučeh in 18. januarja zasnežili mestno središče. Sneg smo dali pripeljati iz Planice, precej pa so nam ga na isti dan namenili tudi “od zgoraj”.

Organizacijsko zahteven dogodek se je s pripravami, izvedbo in pospravljanjem razvlekel na celih šestindvajset ur dela v četrtek in petek, da ne omenjamo predhodnih priprav, s pridobivanjem dovoljenj, pripravo programa, izbiro parnerjev, koordinacijo s sodelujočimi…

Na različnih predstavitvah, tekmovanjih in preizkusih je v programu sodelovalo 250 malih in velikih športnikov ter rekreativcev, glede na res slabe vremenske razmere pa si ga je ogledalo okoli petsto obiskovalcev.

Kratek filmček si poglejte na www.facebook.com, več o dogodku pa preberite na www.razgibajmoljubljano.si, fotografije pa si oglejte na na foto strani Športne zime.