Originalna razstava človeških teles za vse generacije!

Kaj bi videli, če bi skočili iz svoje kože? S pravimi človeškimi telesi in prepričljivimi multimedijskimi prikazi razstava prikazuje, kakšno je telo, kadar je zdravo, v stanju ogroženosti ali obolelo. Zdrava telesa primerja z obolelimi oziroma s telesi v različnih zdravstvenih stanjih. Telesa na razstavi niso toga, ampak razstavljena v gibanju, npr. gasilec, nogometaš ali drsalca, kar daje razstavi posebne vizualne učinke.

Brezplačna predavanja ob razstavi. Razstavo dopolnjujejo zanimiva brezplačna predavanja, ki obravnavajo pomen zdravega življenjskega sloga, od zdrave prehrane do gibanja, razna obolenja pa tudi bolezni sodobnega časa, se bodo navezovala na sklope razstave: človeški skelet, mišični sistem, živčevje, dihala, srčno-žilni sistem, prebavila, sečila ter razvoj zarodka do novorojenčka.

Za vse generacije. Razstava je primerna za vse generacije, zanimiva je tudi za rekreativce in športnike.

Vse dni v tednu. Razstave Body Worlds si je ogledalo že prek 47 milijonov ljudi v več kot 90 mestih po svetu. Bodite med njimi tudi vi, vzemite si čas za svoje zdravje. Odprta je vse dni v tednu, tudi med prazniki, od 9. do 20. ure.

Pripravite se na razstavo že danes: www.bodyworldsvital.si, člani društev Športne zveze Ljubljane pa za skupinski obisk nudijo 10 % popust na izbrano vstopnico. Popust velja za skupine z najmanj 10 osebami. Zaželena je najava na teja@body-vital.si.