Koledar rekreacije 2019

Čas hitro teče in s tedni ter dnevi na koledarju, nam bo zmanjkalo tudi rekreativnih dogodkov, ki nosijo letnico 2018. Seveda se z novim letom obetajo nove priložnosti za rekreacijo, le da jih moramo mi, s pomočjo organizatorjev prireditev, najprej zbrati in vpisati v Koledar rekreacije na portalu www.rekreacija.si (ta je objavljen tudi na portalih www.infosport.si, www.rtvslo.si/rekreacija, www.aktivni.si in v različnih medijih preko Slovenske tiskovne agencije).

Organizatorje rekreativnošportnih, turističnošportnih in gibalnorekreativnih dogodkov torej vabimo, da izkoristite brezplačno možnost odlične medijske pozornosti.

Če torej pripravljate kakšen ravninski ali planinski pohod, gorski ali ravninski tek, kolesarski turistični izlet ali maraton z gorskim ali cestnim kolesom, triatlon ali duatlon, tek na smučeh, plavalni dogodek, plesni ali kakšen drug tečaj, pohodni ali kakšen drug test, malonogometni, odbojkarski ali košarkarski turnir oziroma katero izmed drugih aktivnosti, ki nosijo predznaka »rekreativni« ali »gibalni«, ga vpišite v portal.

Vpišite vsaj naziv dogodka, datum, panogo, kraj, kontaktne podatke (telefon, spletna stran, e-pošta…), po možnosti pa dodajte tudi kratek opis.

Vse vpišite na www.rekreacija.si, vprašanja pa nam zastavljajte po e-pošti koledar@rekreacija.si ali telefonu 041 537 097.