14. mednarodno tekmovanje v karateju 2018

Spoštovane karateistke in spoštovani karateisti, trenerke in trenerji ter cenjene ljubiteljice in cenjeni ljubitelji karateja, bliža se velik dogodek za ljubljanski in vse slovenski karate. Organizator Karate klub Olimpija Ljubljana vas vabi v soboto, 17. novembra v športno dvorano Osnovne šole Maksa Pečarja na Črnuški cesti 9 v Ljubljani.

Tekmovanje Ljubljana Open 2018 bo priložnost za preizkus pripravljenosti posameznih tekmovalcev na bližajoča se tekmovanja, 19. Balkansko prvenstvo za kadete in mladince (U21), ki bo potekalo od 30. novembra do 2. decembra v Dubrovniku in na 46. European karate federation prvenstva kadetov in mladincev, ter tekmovanje mladincev, ki bo potekalo na Danskem od 8. do 10. februarja 2019. Vsekakor bodo tekmovanja za tekmovalcev tudi pokazatelj pripravljenosti pred bližajočo se Olimpijado v Tokyu  2020.

Organizator tekmovanja Ljubljana Open poleg vrhunsko izpeljanega tekmovanja v karateju, vabi tudi udeležence, da svoj prosti čas obogatijo z odkrivanjem Ljubljane.

Razpis in ostale podrobnosti za tekmovanje Ljubljana Open 2018 si lahko ogledate na spletenem portalu http://www.e-karate.si.

Za vse informacije o tekmovanju lahko dobite preko e-maila  info@karate-olimpija.si ali na info@ljubljana-open.si .

Na ogled tekmovanja vljudno vabljeni!