Zaključek Letne lige v malem nogometu

V nedeljo, 11.11.2018 je v Športnem centru Triglav potekal zaključni turnir Letne ljubljanske rekreacijske lige 2018 v malem nogometu, ligo organizira Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav.

Na turnir so bile povabljene štiri najboljše ekipe po rednem delu iz obeh članskih skupin. V kategoriji Abraham pa je sodelovalo vseh 6 ekip.

V kategoriji Abraham sta se v polfinalu pričakovano pomerili po, rednem delu prvo uvrščena ekipa BMV ALL 4U in druga uvrščena ekipa Pikapolon`ca. Napeta tekma se je odvijala med ekipama BMV ALL 4U in ekipo Kričač, kjer so za vstop v finale odločale 6-metrovke. Na koncu se je zmage veselila ekipa BMV ALL 4U. V drugi polfinalni tekmi sta se pomerili ekipi Alfa Varovanje in Pikapolon`ca. Slednja je skozi celotno tekmo kontrolirala igro in »rutinirano« zmagala. V finalu sta se tako srečali najbolje uvrščeni ekipi po rednem delu, kjer pa je svojo premoč in kakovost pokazala ekipa BMV ALL 4U in z rezultatom 4:0 postala prvak v kategoriji Abraham tudi v letu 2018.

Prvaki v kategoriji Abraham, ekipa BMV ALL 4U

Pri članih so potekali zanimivi četrtfinalni dvoboji, manjše presenečenje je pripravila ekipa Green Cave, ki je premagala ekipo ŠD Trnovo. Slednja je bila druga najboljša ekipa v skupini Bežigrad 1 po rednem delu.

V prvi polfinalni tekmi sta se med seboj udarili ekipi Litostroj Power in KMN Lokomotiva. Tekma se je končala z minimalnim rezultatom 1:0 v prid ekipi Litostroj Power . Druga polfinalna tekma je potekala med ekipama Silvija trade in ekipa Green Cave. V finale se je uvrstila ekipa Silvija trade saj so tekmo dobili z rezultatom 4:1.

Silvija trade je branila lanskoletni naslov proti BMV ALL 4U . Igralci Litostroj Powerja so do konca tekme obdržali rezultat dveh golov prednosti in tako prišli do prvega naslova prvaka v Letni ljubljanski rekreacijski ligi v malem nogometu.

Prvaki v članski kategoriji, ekipa Litostroj Power

Končni vrstni red:

Člani:                                                 Abraham:

  1. Litostroj Power                1. BMV ALL 4U
  2. Silvija trade                       2. Pikapolon`ca
  3. KMN Lokomotiva            3. Kričač
  4. Green Cave                       4. Alfa Varovanje