Sporočanje rezultatov za Športnika Ljubljane

Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Mestno občino Ljubljane v mesecu decembru 2018 organizira v Festivalni dvorani  slavnostno prireditev » Športnik Ljubljane 2018 », na kateri bomo podelili priznanja najboljšim ljubljanskim športnicam in športnikom.

Na podlagi pravilnika o podeljevanju priznanj ŠZL, se za leto 2018 podeljujejo priznanja na področju vrhunskega športa za naslednje kategorije:

  • posameznim športnikom in športnicam ( mladinci, člani ) za vrhunske dosežke,
  • najboljši športnici in športniku Ljubljane,
  • najboljšim ekipam.

Za vrhunske dosežke se smatrajo visoke uvrstitve na Olimpijskih igrah (OI), svetovnih prvenstvih (SP), evropskih prvenstvih (EP), sredozemskih igrah (SI) v članski in absolutni mladinski kategoriji.

Priznanja ŠZL se podeljujejo za vrhunske dosežke športnic in športnikov – članom ljubljanskih športnih klubov, ki so v letu 2018 dosegli:

  • uvrstitev do 10. mesta na OI,
  • uvrstitev do 8. mesta na SP v olimpijskih športnih panogah
  • za osvojitev ene od medalj na SP, EP in SI

Uvrstitve ljubljanskih športnikov in športnic spremljamo skozi celo koledarsko leto, kljub temu pa vas na podlagi navedenih izhodišč oziroma kriterijev naprošamo, da nam najkasneje do  PONEDELJEKA,  19. november 2018  posredujete uvrstitve in rezultate vaših športnikov oz. športnic za zgoraj omenjene kategorije na naslov Športna zveza Ljubljane, Vodovodna cesta 25,  1000 Ljubljana ali na elektronski naslov  info@szlj.si .

Športna zveza Ljubljane bo podatke skrbno varovala in uporabljala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR,ZVOP-1,ZVOP-2,  oziroma vsakokratne veljavne nacionalne zakonodaje) samo v namene podeljevanja priznanj za leto 2018 !