Se boste udeležili letošnje SPORTO konference?

V Portorožu bo 22. in 23. novembra potekala SPORTO konferenca, ki je vodilni dogodek s področja marketinga in sponzorstev v športu v širši regiji. Tudi letos na slovensko obalo prihajajo številna ugledna imena, ki bodo z udeleženci delila svoje izkušnje ter pogled na trende.

Med gosti konference bodo predstavniki športnih organizacij, agencij in podjetij kot so Facebook (Jerry Newman, vodja športnih partnerstev EMEA), Chicago Bulls (Luka Dukich, vodja digitalnih vsebin), IBM (Sam Seddon, vodja partnerstva z Wimbledonom), Synergy (Carsten Thode, direktor strategij), Curiosity 360 Productions (Ian Mollard, vodja aktivacije maskote #HeroTheHedgehog), WePlay (Kenny Ager, direktor naročnikov) in finalistka letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva, Hrvaška nogometna zveza (Tomislav Pacak, vodja komuniciranja). Digitalno (r)evolucijo italijanskega nogometnega kluba AS Roma bo predstavil  Paul Rogers (direktor za digitalne medije). Na jubilejni 15. konferenci bo posebni gost Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA).

Olimpijski komite Slovenije je partner dogodka in do 12. novembra imate na voljo posebno ceno dvodnevne kotizacije, to je 290 € + DDV.

Več o konferenci je na voljo na spletni strani sporto.si, kjer se lahko tudi prijavite.