Športne igre mladih v mini rokometu

V nedeljo, 21.10.2018 bo v dvorani Športni center Triglav potekal turnir v mini rokometu. Izvajalec turnirja je Moški rokometni klub Ljubljana, celotni program Športnih iger mladih pa izvaja s svojimi člani Športna zveza Ljubljane.

Na tekmovanju se bodo predstavile ekipe rokometnih krožkov iz ljubljanskih osnovnih šol. Pričakujemo okoli 150 mladih rokometašev.

Obiskovalci, mladi rokometaši in njihovi starši bodo lahko na turnirju pridobili tudi vse informacije o vadbi v klubu in na krožkih po Osnovnih šolah.

Tudi na turnirju mini rokometa bomo tako, kot na vseh dosedanjih tekmovanjih izpostavili pomen vrednosti sodelovanja, prijateljstva in Fair playa v športu. Protokol Fair Playa s prisego za športnike, trenerje in sodnike bo tudi na mini rokometnem turnirju izpeljal predstavnik Olimpijskega komiteja Slovenije.

Otroci, ki se bodo udeležili tekmovanja bodo prejeli spominske medalje. Naslednje tekmovanje, ki bo sledilo je tekmovanje v odbojki, sledilo pa bo še tekmovanje v judu. Program in vabilo, ki ga je objavil Moški rokometni klub Ljubljana si lahko ogledate na naslednji povezavi Turnir v mini rokometu 2018

Tekmovanje Športne igre mladih 2018 sofinancirata Mestna občina Ljubljane in Fundacija za šport.