Jesensko počitniško varstvo otrok

Bližajo se jesenske počitnice, znane tudi kot krompirjeve počitnice. V kolikor še ne veste kam in komu bi med jesenskimi počitnicami zaupali vašega otroka imamo za vas rešitev. Vaš otrok bo lahko čas preživel v počitniškem varstvu, ki ga organizira Športna zveza Ljubljane s svojima članoma Judo klubom Bežigrad in Plesnim centrom Feniks.

 

Varstvo otrok bo potekalo v dvorani Športni center Triglav, v dvorani Judo kluba Bežigrad in prostorih Plesnega centra Feniks na Vodovodni cesti 25 za Bežigradom.

Program počitnic bo potekal v športnem duhu, za to bosta poskrbela Judo klub Bežigrad in Plesni center Feniks. Otroci se bodo med počitniškim varstvom lahko seznanili z osnovam juda in plesa, potekale pa bodo tudi razne igre z žogo, štafetne igre, ustvarjalne delavnice v primeru lepega vremena bodo aktivnosti potekale tudi zunaj. Jesensko počitniško varstvo otrok je brezplačno.

Število otrok je omejeno,  prijave otrok bodo potekale vse do srede, 24. oktobra oziroma do zapolnitve mest po e-pošti info@szlj.si bostjan.pungrcar@siol.net dodatne informacije lahko dobite tudi na telefon 01/434 72 92.

projekt počitniškega varstva otrok sofinancira Fundacija za šport.