Zaključek letošnjega programa Razgibajmo Ljubljano

Medtem, kot SK Snežinka že pripravlja Smučarski sejem Snežinka, koordinatorji programa Razgibajmo Ljubljano pa udeležbo na sejmu Narava zdravje (o obeh več v prihodnjih tednih), smo z ostalimi programskimi aktivnostmi že zaključili. Tule je nekaj statistike letošnje udeležbe, več pa v priponki.

Kljub manjši vsoti, ki je bila v seštevku letos namenjena za izvedbo programa in njegovo promocijo (zmanjšanje proračuna je povezano s Fundacijo za šport), smo se programa Razgibajmo Ljubljano 2018 lotili z nič manjšo vnemo in zagnanostjo, bolje rečeno z več idejami, inovacijami in drznosti. Slednje velja predvsem za dan, ko smo v Ljubljano pripeljali sneg, kar je bila še lani le želja v oblakih. Tudi pri ostalih programih smo poskrbeli za drugačnost in napredovanje, žal pa je predvsem denarja premalo, zadržkov pa tudi zato preveč, da bi učinkoviteje izboljšali prepoznavnost in z njo poskrbeli za še večji obisk dogodkov in vadb.
Statistika: skupaj se je programov udeležilo 11.000 prebivalcev Ljubljane, poleg koordinatorjev pa je program Razgibajmo Ljubljano čez leto predstavljalo 259 ljubljanskih društev, klubov, zavodov in drugih organizacij, povezanih z vsebinami in usmeritvami, ki jih predstavljamo in zagovarjamo skozi program Razgibajmo Ljubljano.

Poročilo programa Razgibajmo Ljubljano za leto 2018