Zbirajte žige za gorsko kolo

S programom Razgibajmo Ljubljano želimo celo leto spodbujati Ljubljančane k aktivnemu preživljanju prostega časa. Skozi različne vsebine je prebivalcem našega glavnega mesta na voljo vrsta dostopnih informacij o možnosti za vodeno in prosto vadbo ter udeležbo na dogodkih, med priložnosti pa spadajo tudi štiri kolesarske akcije, na katerih zbirate žige, še pomembneje ob tem pa je, da naberete nekaj nove kondicije, porabljate kalorije, odkrijete kaj novega v naši okolici ali pa preprosto uživate v naravi s prijatelji ali sami.

Na pot se lahko podate po določenih točkah, ki vodijo čez Ljubljansko barje, okoli Ljubljane, na Mali Lipoglav ali po desetih vrhovih okoli mesta. Kartončke brezplačno dobite v obeh turistično-informacijskih centrih (Tromostovje, Krekov trg), v Potniških centrih LPP (Celovška in Bavarski dvor) ter v Športnem centru Triglav (Vodovodna cesta).

Za zbrane žige dobite kolajno, vključenih pa ste v žreb uporabnih nagrad, med katerimi je glavna nagrada gorsko kolo!

Zaradi lepega in toplega jesenskega vremena imamo odlične razmere za kolesarjenje in zbiranje žigov poteka še do 28. oktobra. Vse prejete in izpolnjene katrončke bomo dali v boben za žreb lepih in uporabnih nagrad.

 

Če vas zanima še kaj, pišite na kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com.