Ženska ljubljanska odbojkarska liga–ŽLRL

Ženska ljubljanska odbojkarska liga–ŽLRL

Ženski odbojkarski klub Tabor Ljubljana vabi k sodelovanju na Žensko ljubljansko odbojkarsko ligo – ŽLRL, ki poteka že dvanajsto leto zapored.

Prvi krog tekmovanja se prične v nedeljo 21.10.2018. Sistem tekmovanja bo podoben lanskemu, najprej kvalifikacije za uvrstitev v A in B ligo. Tudi letos bo razpored tekem znan že na začetku sezone oziroma takoj, ko dobimo prijave vseh ekip. Ekipe se lahko prijavijo v tekmovanje do srede, 10.10.2018.
Več informacij lahko dobite na naslednji povezavi http://www.volleyballjubljana.si/razpis-za-tekmovanje.html, prijavnica pa na povezavi https://www.volleyballjubljana.si/prijavnica-zlrl.html.
Prijavi se lahko 14 igralk ali tudi več, cilj je da so ekipe čim številčnejše, da med letom ne prihaja do odpovedi. Za finalni turnir pa velja pravilo, da lahko nastopijo le igralke, ki so odigrale zadostno število tekem med letom.

Prijave ekip za sezono 2018/2019 že potekajo!
Vse informacije dobite na naši spletni strani na: http://www.volleyballjubljana.si/zenska-ljubljanska-rekreativna-liga-201415.html in pri vodji tekmovanja Katarini Vraber – Ketty na 041-863-652 in ketty.vraber@hotmail.com.

Program ljubljanskih rekreativnih lig sofinancira Mestna občina Ljubljana za koordinacijo pa skrbi Športna zveza Ljubljane.