Rekreativna liga v odbojki na mivki 2018/2019

V Športnem parku Ludus Črnuče, kateri ima največje število igrišč za odbojko na mivki v Sloveniji, bo v sezoni 2018/2019 Športno društvo Ludus organiziralo in izvajalo Rekreativno ligo v odbojki na mivki 2018/2019. Liga bo potekala od meseca oktobra 2018 do meseca maja 2019.

Na ligi bodo lahko sodelovale tako moške kakor tudi ženske ekipe. V moški kategoriji se pričakuje 30 ekip prav tako tudi v ženski kategoriji. Ekipe, bodo razvrščene v 6 lig pri moških in 6 lig pri ženskih ekipah. Poleg tekmovalnega značaja bo poskrbljeno tudi za zabavo v obliki spremljevalnih aktivnosti z različnimi oblikami gibanja kot so razne igre, skupinske vaje in vaje z namenom izboljšanja motoričnih lastnosti vadečih predvsem pri gibanju v oteženih okoliščinah oz. gibanje na mivki. Vsaka ekipa ob prijavi prejme uradni dres lige katerega mora nositi v času tekmovanja.

Liga združuje igralce vseh vrst in starosti ter skrbi za razvoj te vedno bolj priljubljene panoge tudi v zimskem času, zato zaradi velikega zanimanja za ligo pričakujemo, da bo v prihodnje ekip še več in s tem prepoznavnost in udeležba ekip v ligi še večja. Na naslednji povezavi objavljamo razpis Razpis rekreativne lige v odbojki na mivki – Ludus Beach Liga 2018 objavljen pa je tudi že koledar tekmovanj  http://ludusbeachliga.ludus.si/koledar-ludus-beach-liga-2018-19/  , pravila in pogoje si lahko ogledate na povezavi http://ludusbeachliga.ludus.si/pravilnik-lige/

V kolikor bi želeli sodelovati v Rekreativni ligi v odbojki na mivki pa se lahko prijavite na naslednji povezavi http://ludusbeachliga.ludus.si/prijava-ludus-beach-liga/ . Za vse informacije glede lige se lahko obrnete na  Alena 014 602 482.

Program ljubljanskih rekreativnih lig sofinancira Mestna občina Ljubljana za koordinacijo pa skrbi Športna zveza Ljubljane.

Vabljeni v Športni park LUDUS Črnuče.