Nova sezona v Športnem centru Triglav

V dvorani Športni center Triglav se s 1. septembrom prične nova sezona. Tudi v tej sezoni članom Športne zveze Ljubljane nudimo v okviru članstva določene ugodnosti. Prostih je tudi še nekaj večernih terminov za rekreacijske dejavnosti.

Člani Športne zveze Ljubljane bodo lahko tudi v novi sezoni v dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 brezplačno uporabljali sejno sob na galeriji. Sejna soba je primerna za organizacijo različnih sestankov, srečanj, predavanj, društvenih letnih zborov… Zaradi velikega zanimanja za njeno uporabo v preteklih letih je potrebno galerijo rezervirati vnaprej. Rezervacije in informacije potekajo po elektronski pošti bostjan.pungrcar@siol.net

Prednost članstva pri Športni zvezi Ljubljane je tudi, da imajo člani možnost ugodnega koriščenja dvorane za izvedbo različnih prireditev, tako športnih ali kulturnih. Dvorana je članom na voljo ob prostih vikendih zlasti v mesecih april, maj, junij, september in oktober. Na veljavni cenik vam za uporabo dvorane priznajo 50 % popust. Informacije o prostih terminih in pogojih uporabe dvorane lahko dobite po telefonu 041 726 872 ali pa pišite  bostjan.pungrcar@siol.net.

Člani Športne zveze Ljubljane imajo v Športnem centru Triglav poleg zgoraj omenjenih ugodnosti še 25% popust pri nakup pokalov in medalj. Na vašo željo vam na medalje in ploščice zgravirajo tudi želeni tekst.

V dvorani Športni center Triglav je za sezono 2018/2019 v večernih urah na voljo še nekaj prostih terminov. V kolikor ste zainteresirani za najem termina lahko pišete na bostjan.pungrcar@siol.net ali pa pokličete po telefonu 041 726 872.

Dvorano, galerijo/sejno sobo, pokale in medalje si lahko ogledate na spletni strani Športnega centra Triglav www.sctriglav.si