Začenja se Športna jesen

Čeprav je do prvega jesenskega dne še več kot en mesec, so ljubljanska društva, klubi in ostali ponudniki takšne ali drugačne vadbene ponudbe, že pripravljeni na skok v novo vadbeno sezono. Ta pa je seveda že tik pred vrati, saj se začne z novim šolskim letom. Ob tem smo že tradicionalno na promocijo ljubljanskega športa pripravljeni tudi organizatorji kampanje Razgibajmo Ljubljano.

Začenjamo jo že v torek, 21. avgusta, s predstavitvijo za zainteresirane medije, nadaljujemo v nedeljo, 26. avgusta z rekreativnim triatlonom in v soboto, 1. septembra z dogodkom 100 supov na Ljubljanici, osrednji del bo Teden športa, ki bo potekal med 8. in 15. septembrom, do konca prihodnjega meseca pa se bosta zgodila še dogodka v petek, 28. seprtembra, Igraj se z mano – Bodi športnik ter v sovoto, 29. septembra, Pohod po Ljubljanskm barju.

Tule vas za začetek vabimo k sodelovanju na novinarski konferenci, ostale vsebine dogodkov in dogajanj pa poiščite med ostalimi novicami.

 

Novinarska konferenca bo v torek, 21. avgusta potekala pred najnovejšim ljubljanskim fitnesom Fit City, to je na Nazorjevi ulici, pred nekdanjo Modno hišo. Začetek bo ob 12. uri, družili pa se bomo približno eno uro. Vablneni so zainteresirani mediji, vsi sodelujoči na naših akcijah oziroma že prijavljeni na naše jesenske dogodke (trenutno prijavljeni na teden športa 2018 – preverite, če ste že zraven, sicer se po hitrem postopku prijavite na razgibajmo.ljubljano@gmail.com). Skupaj s Triatlonskim klubom Ljubljana, Športnim društvom Riba in fitnesom Fit City pripravljamo mini triatlonček za vse, vmes pa pogovore in predstavitve, ob vodenju Uršule Majcen.