Vadba za socialno ogrožene skupine

 Tudi med počitnicami nadaljujemo z redno vadbo za socialno ogrožene skupine, ki jo izvaja s svojimi člani izvaja Športna zveza Ljubljane…

Program vadbe za socialno ogrožene skupine izvaja Športna zveza Ljubljane skupaj v sodelovanju z Društvom za razvoj skupnostnih programov za mlade-SPM in z Društvom za pomoč in samopomoč brezdomcev, Kralji ulice, s katerima sodeluje že vrsto let.

Program vadbe bo tudi med počitnicami potekal pod strokovnim vodstvom ljudi iz obeh društev, za samo koordinacijo programa pa kot je že v navadi skrbi Športna zveza Ljubljane. Vadeči se bodo lahko v sklopu vadbe, ki je za vse brezplačna, udejstvovali v različnih športnih panogah kot so: nogomet, košarka, odbojka, namizni tenis. V poletnih mesecih pa se bodo lahko v morskih kampih seznanili tudi z vsebino športnega potapljanja. Vadbe so namenjene tako odraslim kot tudi mladostnikom.

Z izvajanjem programa želimo tudi v poletnih mesecih socialno ogroženim skupinam omogočiti ukvarjanje s športom, ki jim je zaradi njihove finančne stiske ali katerih drugih razlogov otežena.

Program sofinancira Fundacija za šport.