Š P O R T N I    U T R I N K I   
22.02.2018, številka 502
 
15.02.2018
Med 26. februarjem in 4. marcem bo v Ljubljani, Domžalah, Celju in Mojstrani potekal 12. festival gorniškega filma...
 
15.02.2018
Če ste že v mladosti radi plezali po drevesih, zidovih in skalah, je športno plezanje verjetno prava dejavnost za zapolnitev vašega prostega časa...
 
19.02.2018
Turni smuk pomeni gorniško dejanje, ki ga opravimo pretežno s pomočjo smuči. Te nam po večini olajšajo gibanje v zasneženi pokrajini tako, pri vzponu kot pri spustu, in omogočajo hitrejše in varnejše gibanje. Takšna rekreacija zahteva posebno opremo in tudi dovolj gorniškega znanja, ki nam omogoča varno gibanje v zasneženih gorah...
 
Foto utrinek

Deveti tekmovalni dan na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu se je izkazal član ljubljanskega SD Novinar, Žan Kranjec. Bil je četrti v veleslalomu. Po prvi vožnji je bil deveti, eksplodiral pa je v drugi in pristal tik pod zmagovalnim odrom, štiri desetinke od velikega slavja. V svetovnem pokalu je debitiral 5. marca 2011 na veleslalomu v Kranjski gori.

Ali ste vedeli...

...da vam lahko pomagamo pri brezplačni najavi dogodkov, programov ali vadb v medijih? Na voljo je precejšnje število različnih medijskih kanalov, ki pokrivajo tako vrhunski šport, kot predvsem šport mladih in rekreacijo (glasilo Ljubljana, Lublanske novice, Športni utrinki na www.szlj.si, www.rtvslo.si/rekreacija, www.aktivni.si...). Za podrobno razlago o možnostih sodelovanja pokličite 01 434 72 92 ali pa vprašanje pošljite po e-pošti.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestošest (206) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.