Š P O R T N I    U T R I N K I   
25.01.2018, številka 498
 
17.01.2018
Tako kot v minulih dveh letih, bo Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez tudi letos, skupaj s Centrom za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, predstavil razpis Erasmus+ šport...
 
24.01.2018
Gospodarsko razstavišče bo od 31. januarja do 3. februarja v znamenju rekreacije, turizma in kulinarike...
 
03.01.2018
Zadnji dan za prijavo na razpis je 29. januar, vlogo pa oddajte le v eni ovojnici...
 
Foto utrinek

Ljubljančan Jernej Damjan, Anže Semenič, Domen Prevc in Peter Prevc so na 25. svetovnem prvenstvu v poletih v Oberstdorfu osvojili srebrno medaljo in so tako postali ekipni svetovni podprvaki v poletih. Zaostali so le za Norvežani, tretji so bili Poljaki. To je druga medalja Slovenije na ekipnih prvenstvih v poletih, bron so leta 2012 v Vikersundu osvojili Jurij Tepeš, Jure Šinkovec, Jernej Damjan in Rober Kranjec.

Ali ste vedeli...

...da bodo ljubljanske Stožice med 30. januarjem in 10. februarjem gostile največje mojstre evropskega dvoranskega nogometa? Med dvanajstimi reprezentancami bo tudi slovenska, zanjo in za ostale pa boste lahko navijali že za 5 ali 7 evrov na dan, kar vključuje ogled dveh tekem. Preberite si spored, vstopnice pa lahko kupite na futsaleuro2018.si!.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestotri (203) člane, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.