Š P O R T N I    U T R I N K I   
18.01.2018, številka 497
 
17.01.2018
Tako kot v minulih dveh letih, bo Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez tudi letos, skupaj s Centrom za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, predstavil razpis Erasmus+ šport...
 
11.01.2018
Obveščamo vas da po zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (UR.RS.št. 68/16) določa obveznosti vpisa podatkov v register dejanskih lastnikov tudi za športna društva…
 
10.01.2018
Ste se kdaj vprašali, kaj in koliko veste o nevarnostih dopinga, ki je zelo razširjen v tekmovalnem in profesionalnem športu? Pa veste, da se širi tudi med rekreativci?
 
Foto utrinek

V soboto smo v sklopu projekta Razgibajmo Ljubljano izvedli letošnji prvi dogodek ŠPORTNA ZIMA 2018. Potekal je na Stritarjevi ulici v Ljubljani, k sodelovanuju pa smo tudi letos povabili Smučarsko zvezo Slovenije. V sklopu letošnje prireditve so se lahko Ljubljančani in Ljubljančanke seszanili z osnovami smučarskega teka, saj smo sredi Ljubljane postavili tekaško progo s pravim snegom iz Planice. Proga je bila čez celo prireditev zelo zasedena.

Ali ste vedeli...

...da marca spet odpira vrata fitnes FitCity? Dosedanjo lokacijo na Dolgem mostu bodo zamenjali za atraktivno Modno hišo v centru, ki bo po dolgih letih samevanja spet oživela. Lastnica Polona Gosar in uprava Hotelov Union, ki imajo Modno hišo v lasti, so že pljunili v roke, o poteku priprav, predvsem pa o odprtju, bomo seveda poročali tudi mi.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestotri (203) člane, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.