Š P O R T N I    U T R I N K I   
21.12.2017, številka 494
 
29.12.2009
"Toplo ognjišče in smeh v očeh, iskreno želimo vam v teh prazničnih dneh, da zdravja in srečnih dogodkov nešteto, v obilju nasulo bi okroglo novo vam leto."
 
18.12.2017
Na ponedeljkovi seji Mestnega sveta v Mestni občini Ljubljana so svetniki potrdili Letni program športa za leto 2018. Poleg tega pa so potrdili tudi Odlok o izbiri in sofinanciranju dejavnosti izvajalcev LPŠ v MOL...
 
15.12.2017
V novem letom nadaljujemo tudi s programom Razgibajmo Ljubljano. Prvič se bodo srečali in predstavili v soboto, 13. januarja, ko bomo, skupaj s Smučarsko zvezo Slovenije in seveda ljubljanskimi društvi, predstavili alpsko smučanje, teke na smučeh, smučarske skoke, curling, hokej... Za začetek vabimo društva in druge zainteresirane, da se prijavijo za sodelovanje. Čas za prijavo pa se izteka...
 
Foto utrinek

Prireditev Športnik Ljubljane je prejšnji četrtek spremljal tudi pester spremljevalni program. Na fotografiji sta utrinka iz nastopa plesalcev PK Bolero in nastopa Dane Auguštin na svileni tkanini. Pole njih so se predstavljali še mladi športniki ONŠ Ljubljana in Male šole Juda, plesalci Kazine, artisti društva Kreaktiv in glasbeniki Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. Prireditev je povezovala Uršula Majcen. Več utrinkov si lahko pogledate v fotogaleriji.

Ali ste vedeli...

...da slovenska športna rekreacija leto 2017 bilančno zaključuje z zbranimi 7320 rekreativnimi dogodki in 7632 vadbenimi programi? Od tega je delež Mestne občine Ljubljana za rekreativne prireditve 15,57 odstoten, med vadbami pa kar 53,97! (vir: www.rekreacija.si)

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestoenajst (211) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.