Š P O R T N I    U T R I N K I   
19.10.2017, številka 485
 
18.10.2017
To soboto smo na Športni zvezi Ljubljane skupaj s klubi in drušvi, ki delujejo v "jami" za Bežigradom, na Vodovodni 25, izvedli prvi "Dan športa v jami".....
 
18.10.2017
Objavljamo nekaj najnujneših informacij, ki jih morate poznati pred letošnjim Ljubljanskim maratonom...
 
18.10.2017
Snurf Frika je namenjena vsem, ki bi radi spoznali športno plezanje in se preizkusili v visoki plezalni steni v naravnih plezališčih in ostalim, ki bi radi osvežili svoje znanje po daljšem plezalnem premoru...
 
Foto utrinek

Včeraj se je na Vodovodni 25 v Ljubljani ob Športnem centru Triglav odprl zunanji športni poligon, ki ga je OKS-ZŠZ, preko svoje Regijske pisarne Ljubljana, katero funkcijo opravljamo na Športni zvezi Ljubljane, skupaj z velikim sponzorjem in donatorjem poligona, Sij - Slovensko Industrijo Jekla, D.D., predal v uporabo občanom. Zemljišče je za postavitev poligona zagotovila Mestna občina Ljubljana, pripravljalna dela pa so izvedli v Zavodu šport Ljubljana. Otvoritev poligona smo popestrili s spremljevalnim programom, v sklopu katerega je nastopila tudi veteranska sekcija ŠD Sokol Bežigrad.

Ali ste vedeli...

...da se le še to nedeljo lahko že zjutraj povzpnete nad ljubljansko meglo in se z nekaj truda povzpnete na Janče? Oa ne kar tako, čeprav je tam vedno lepo. Tokrat bodo tam za vas pekli kostanje in ponujali različne kostanjeve in še druge dobrote.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestodeset (210) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.