Š P O R T N I    U T R I N K I   
12.10.2017, številka 484
 
26.09.2017
Sredi oktobra se bo program Razgibajmo Ljubljano spet predstavil na sejmu, ki spodbuja k zdravemu načinu življenja...
 
05.10.2017
V soboto, 14.10.2017 bo na Vodovodni cesti 25 v znani bežigrajski "Jami" potekala športna prireditev "Dan športa v Jami"...
 
10.10.2017
Na tako velikih športnih dogodkih, kot je Ljubljanski maraton, kakšna pridna roka vedno pride prav. Če imate 28. ali 29. oktobra čas, se pridružite 1300 članski ekipi...
 
Foto utrinek

Letos se Športna zveza Ljubljane, skupaj z nekaterimi partnerji, ponovno predstavlja na sejmu Narava in zdravje. Danes in jutri pa smo na sejem povabili tudi malčke iz ljubljanskih vrtcev. Tako kot vsako leto, bo tudi letos s pomočjo naših športnih klubov in društev, več kot 800 otrok spoznavalo zakonistostmi nekaterih športnih panog.

Ali ste vedeli...

...da smo v letošnjem letu (spet) zavarovali rekordno število trenerjev, vaditeljev in instruktorjev? Trend naraščanja števila zavarovanj, ki krijejo odgovornost pri morebitnih poškodbah športnikov pri vadbi ali na tekmovanjih, se povečuje že nekaj let. Lani smo zavarovali 791, letos pa že 796 športnih strokovnjakov. Prijave so še vedno možne!

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestodeset (210) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.