Š P O R T N I    U T R I N K I   
05.10.2017, številka 483
 
05.10.2017
Konec naslednjega tedna (od. 12. do 15. oktobra)bo na Gospodarskem razsatvišču sejem Narava in zdravje. V sklopu sejma bo potekal 12. Kongres športa za vse....
 
04.10.2017
Mestna občina Ljubljana je objavila razpis za podelitev prestižnih mestnih športnih nagrad. Predloge sprejemajo do vključno 2. novembra 2017...
 
26.09.2017
Sredi oktobra se bo program Razgibajmo Ljubljano spet predstavil na sejmu, ki spodbuja k zdravemu načinu življenja...
 
Foto utrinek

Benjamin Savšek, član KKK Tacen, je še enkrat več dokazal, da je tekmovalec za največje tekme. Na svetovnem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v francoskem Pauju je priveslal do šeste kolajne s svetovnih prvenstev, četrte posamične, a hkrati prve zlate. Na fotografiji je skupaj s svojim trenerjem Jožetom Vidmarjem.

Ali ste vedeli...

...da je za daljše, to je nedeeljske teke letošnjega Ljubljanskega maratona, prijavljenih 18.223 tekačic in tekačev iz oseminpetdesetih držav? To je končna številka, saj so s prijavami že zaključili. Medtem pa so za sobotne teke predšolskih in šolskih otrok, mladine in rekreativnec na dobrodelnem teku, spletne prijave! odprte do 15. oktobra!

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestoosem (208) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.