Š P O R T N I    U T R I N K I   
28.09.2017, številka 482
 
20.09.2017
Med 23. in 30. septembrom bo Evropa migala oziroma svoje državljane skušala spraviti v gibanje. Tudi v Sloveniji se bo odvila kopica različnih dogodkov, primernih tako za mlade kot malce starejše...
 
17.08.2017
Med Tednom športa se je začel drugi del letošnje programske novosti v Ljubljani - prikazi in svetovanje za varno in učinkovito vadbo na trim otokih ter stazah, zunanjih fitnes napravah in še kakšni podobni možnosti vadbe na prostem...
 
26.09.2017
Sredi oktobra se bo program Razgibajmo Ljubljano spet predstavil na sejmu, ki spodbuja k zdravemu načinu življenja...
 
Foto utrinek

Gibanje je vsestranska aktivnost, ki ponuja vse, kar potrebujemo za dobro telesno pripravljenost in posledično za zdravje ter boljše počutje. Tega se zaveda tudi veliko Slovencev, saj smo tudi na področju športne rekreacije zelo aktiven narod. Ena od oblik športne rekreacije je pa te dni tudi gobarjenje. Upajmo, da je gobarjenje te dni v naravo prebavilo tudi tiste, ki so neaktivni in bodo zaradi ugotovljenega boljšega počutja postali aktivni tudi po tem, ko gob več ne bo.

Ali ste vedeli...

...da so za Bežigradom odprli drugi ljubljanski Kolopark? Ljubljana ima nov asfaltni pump track! Ob Linhartovi, čisto blizu BMX proge, je zrasel nov asfaltni poligon, ki ga enostavno poimenujemo Kolopark Bežigrad. V prvi vrsti so se ga razveselili vsi stanovalci iz bližnje okolice, seveda pa je park tako zabaven, da lahko tja pridete iz vseh koncev mesta.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo dvestoosem (208) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.