Š P O R T N I    U T R I N K I   
15.06.2017, številka 473
 
07.06.2017
Na Športni zvezi Ljubljane (ŠZL) že nekaj časa izvajamo aktivnosti v zvezi z izdelavo in pripravo nove strategije športa v MOL do leta 2023....
 
15.06.2017
Vabljeni, da se tudi to leto v sklopu Tedna športa dne 13. in 14. septembra prijavite na športni dan – mini olimpijado
 
15.05.2017
Program Razgibajmo Ljubljano ponuja brezplačno možnost najave programov športne, rekreativne in gibalne vadbe za male in velike športnike ter rekreativce. Kot je že tradicija, tudi v glasilu Ljubljana. Rok za vpis podatkov je 15. junij 2017...
 
Foto utrinek

36. kolesarski maraton Franja BTC City se je v nedeljo končal z maratonoma na 156 in 97 kilometrov. Iz nakupovalnega središča BTC se je na pot pognalo 2750 kolesarjev, 1320 na daljši in 1430 na krajši razdalji. Kolesarski praznik v slovenski prestolnici se je začel v petek z vožnjo na čas, ki je štelo za državne naslove, sobota pa je bila namenjena družinam.

Ali ste vedeli...

...da je minuli konec tedna v Ljubljani potekal tudi prav poseben Maraton Franja? Poleg tisočih malih in velikih kolesarjev, ki so od petka do sobote dirkali ali se preprosto imeli fino, se je seniorskega Maratona Franja udeležilo tudi petinpetdeset kolesarjev, s povprečno starostjo šestinosemdeset let. Izvirno zamisel so omogočili prebivalcem fužinskega domu starejših občanov, ki so pedala vrteli na sobnih kolesih v svoji telovadnici. Skupaj so premagali več kot 156 kilometrov. Nikoli ni prepozno!

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo stodvaindevetdeset (192) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.