Š P O R T N I    U T R I N K I   
02.02.2017, številka 454
 
01.02.2017
Potem, ko so mestni svetniki minuli ponedeljek soglasno sprejeli Letni program športa v Ljubljani za leto 2017, so odprte vse poti za objavo razpisa...
 
01.02.2017
Za sofinanciranje vsebin ter strokovnih in razvojnih nalog v športu, na katere se nanaša javni razpis, je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v državnem proračunu zagotovilo 8.700.627,00 EUR....
 
26.01.2017
Začetek februarja je na Gospodarskem razstavišču v znamenju osrednje turistične sejemske prireditve pri nas...
 
Foto utrinek

Da smo Slovenci in Ljubljančani pravi ljubitelji športa, dokazuje sprejem naših rokometašev v središču Ljubljane ta ponedeljek. Več tisoč ljudi je bučno pozdravilo prihod naši bronastih junakov nazaj v Slovenijo. Še en dokaz, da nas šport združuje in povezuje. Še en dokaz za to, da je s športom življenje lahko tudi lepše.

Ali ste vedeli...

...da se je Oddelek za šport Mestne občine Ljubljana preselil iz Bežigrada v Center? Po novem jih najdete na Resljevi cesti 18, kjer so poslovali že pred leti. Imajo tudi novo telefonsko številko: 01 306 46 00.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo stodvainosemdeset (182) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.