Š P O R T N I    U T R I N K I   
22.12.2016, številka 449
 
29.12.2010
Kar je bilo, se je zapisalo v zgodovino, na tisto kar nas še čaka, pa največ lahko naredimo kar sami. Želimo vam da imate pri tem kar najbolj srečno roko.
 
22.12.2016
V soboto, 21. januarja se bo sredi Ljubljane začela nova sezona programa Razgibajmo Ljubljano. Na Stritarjevo ulico bomo postavili ljubljansko zimskošportno ponudbo, z nami pa bo tudi Franci Petek s svojo skakalnico Mini Planica...
 
22.12.2016
Na Športni zvezi Ljubljani izvajamo skupaj s svojimi članicami že vrsto let programe za socialno ogrožene skupine. Ob koncu tega leta pa smo začelli izvajati tudi programe redne športne vadbe za migrante...
 
Foto utrinek

Na prireditvi Športnik Ljubljane 2016 smo razglasili tudi imetnike nagrade mladi športnik in mlada športnica Ljubljane za leto 2016. Pri obeh kategorijah smo podelili zaradi enekega rezultata dve nagradi. Mlada športnika sta to postala jadralca Peter Lin Janežič in Anže Podlogar, mladi športnici pa plavalka Tara Vovk in judoistka Andreja Leški.

Ali ste vedeli...

...da na prireditvi Športnik Ljubljane vsako leto podeljujemo tudi priznanja rekreativnim športnikom? Letos je bilo podeljenih 109 priznanj za najuspešnejše v rekreativnih ligah, ki jih sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Ste že včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane?

Članstvo v Športni zvezi Ljubljane prinaša različne prednosti in ugodnosti. Imamo stošestinosemdeset (186) članov, vsa društva in klubi pa skupaj združujejo več kot 55.000 športnikov in športnic vseh starosti in sposobnosti. Preverite sami, zakaj so z nami.

pišite nam | domača stran Športne zveze Ljubljane
Športne utrinke boste prejemali enkrat na teden, vsak četrtek, razen julija in avgusta. Če jih boste želeli odpovedati, to lahko storite s klikom na odpoved in umik z liste naročnikov.