nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Športne igre mladih: ritmična in estetska gimnastika

12.04.2018
V dvorani Športni center Triglav se bodo to soboto pričele Športne igre mladih 2018. Tekmovalo se bo v ritmični in estetski gimnastiki...
V soboto, 14.04.2018 se bo v dvorani Športni center Triglav potekalo tekmovanje v ritmični in estetski gimnastiki. Tekmovanje bo potekalo v sklopu Športnih iger mladih, ki ga pod okriljem Športne zveze Ljubljane izvaja Športni klub Bleščica. S tekmovanjem v ritmični in estetski gimnastiki smo v letošnjem letu pričeli z tradicionalnimi Športnimi igrami mladih 2018, ki jih Športna zveza Ljubljane že vrsto let izvaja s svojimi članicami in člani.
V soboto se bodo tekmovalke v starostni kategoriji cicibanke (do 10. leta starosti) pomerile v ritmični in estetski gimnastiki. Ob otvoritvenem nagovoru bomo izpostavili pomen vrednosti sodelovanja, prijateljstva in fair playa. Protokol fair playa s prisego za športnike, trenerje in organizatorje bo prebral predstavnik Olimpijskega komiteja Slovenije.
Vse tekmovalke bodo prejele spominske medalje in priznanja. Tekmovanje Športne igre mladih 2018 v ritmični in estetski gimnastiki sofinancirata Mestna občina Ljubljane in Fundacija za šport.
Priponke razpis ŠIM ŠK Bleščica.pdf
avtor: Boštjan
foto: ŠK Bleščica

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev