nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Pokal Slovenije in 43. OP Bežigrada v skokih z male prožne ponjave

03.04.2018
V dvorani Športni center Triglav bo v nedeljo potekalo 2. tekmovanje za pokal Slovenije in 43. Odprto prvenstvo Bežigrada v skokih z male prožne ponjave...
V nedeljo, 08.04.2018 bo v dvorani Športni center Triglav potekalo že tradicionalno 43. Odprto prvenstvo v skokih z male prožne ponjave, potekalo pa bo tudi 2. Tekmovanje za pokal Slovenije. Tekmovanje tako kot že vrsto let organizira in vodi ŠD Sokol Bežigrad.
Tekmovanje 43. Odprto prvenstvo v skokih z male prožne ponjave je namenjeno tudi začetnicam in začetnikom, ki tekmujejo po pravilniku za šolska tekmovanja za 1. triado. V kategoriji začetnikov/začetnic lahko tekmujejo vsi, ki še niso tekmovali na OP Bežigrada in med začetniki prejeli medalje. Tekmujejo lahko registrirani kot tudi neregistrirani tekmovalci po pravilih Gimnastične zveze Slovenije 2016 – Skoki z male prožne ponjave: en obvezen in trije različni poljubni skoki.
Na 2. tekmovanju za pokal Slovenije lahko nastopajo le tekmovalci in tekmovalke, ki so registrirani pri GZS in so uvrščeni v finale po točkah iz predhodnih tekmovanj. Na tekmovanje se uvrstijo najboljši posamezniki po seštevku točk doseženih na prvih dveh tekmah. V končni rezultat se upošteva rezultat Odprtega prvenstva Bežigrada in rezultat dodatnih dveh poljubnih skokov iz finalne serije. Tekmuje se po pravilniku Gimnastične zveze Slovenije 2016 – Skoki z male prožne ponjave: redni del (obvezen in trije različni poljubni skoki) in finale (dva različna skoka).
Najboljše tekmovalke in tekmovalci bodo prejeli medalje in priznanja, najbolj uspešni klubi pa pokale.
Podrobnosti tekmovanja si lahko ogledate na naslednji povezavi.
Vstopnine ni zato ste vsi ljubitelji gimnastike vljudno vabljeni na ogled tekmovanja.
avtor: Boštjan/ŠD Sokol Bežigrad

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev