nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Brezplačna vadba za starejše

29.01.2018
Športna zveza Ljubljane skupaj v sodelovanju z Mestno zvezo upokojencev Ljubljana tudi v letu 2018 nadaljuje z vadbo za starejše...
Vadba namenjena starejši populaciji poteka na različnih lokacijah po Ljubljani. Starejši občani se lahko udeležijo vadbe namiznega tenisa, kegljanja, streljanja, balinanja, mini nogometa ali pa splošne vadbe. Vadbe potekajo 5 krat tedensko v dopoldanskih ali zgodnjih popoldanskih urah. Program vadbe za starejše poteka večinoma na objektih Športa Ljubljane.
Ena od vadb poteka tudi v dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25. Tam poteka dvakrat tedensko brezplačna vadba za starejše v namiznem tenisu. Vadba namiznega tenisa poteka vsak ponedeljek in torek od 09.45 do 10.30 ure.
Program vadba za starejše, ki ga sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport, že vrsto let izvaja Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Mestno zvezo upokojencev Ljubljana. Vadba je namenjena vsem, ki so dopolnili 65 let ali pa imajo status upokojenca.
V kolikor bi želeli sodelovati pri kateri od naštetih vadb nas lahko kontaktirate na 041 726 872 (Boštjan), ali pišete na elektronski naslov Športne zveze Ljubljane in posredovali vam bomo kontakt od vodje, ki je odgovoren za potek vadbe.
avtor: Boštjan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev